Intranät med målet att rädda fler liv

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid berättar att de står bakom Sveriges blodcentralers nya intranät på SiteVisions intranätspaketering Social Collaboration. Blodcentralerna är nöjda med att snabbt kunna förenklat samordningen av blodtillgång i Sverige. Från Ystad i söder till Kiruna i norr. Allt för att fler liv ska kunna räddas med bättre kontroll över blodet. "– Användandet av vårt förra intranät var lågt, vilket är förståeligt med tanke på i vilket skick det var i. Vi behövde ett verktyg som bättre stöttade våra behov."...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon