Vattenfall börjar rulla ut Drupal webbar

In Drupal, Google Maps, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: De första Drupal 7 webbarna från Vattenfall har nått en extern publik. Första släpp vart nya Kraftverk sajten. En Google Maps sajt med flera filtreringsmöjligheter och inställningar. Trespråksstöd finns även. Sökfältet är däremot knäpptyst om man inte vet namnen på kraftstationerna.Det är leverantören och projektledande XLENT tillsammans med tekniska partnern Technocreative samt designbyrån Grau som står bakom produktionen. Även historiesajten history.vattenfall.com samt den mindre fiskesajten fiskevatten.vattenfall.se har under året fått landa på Drupal. Men det två år långa samarbetet har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Liten korrektion Martin, det är vi på Technocreative som gjort teknisk plattform, XLENT har projektlett och Grau har gjort designen.

Leave a Comment