Vattenfall börjar rulla ut Drupal webbar

In Drupal, Google Maps, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: De första Drupal 7 webbarna från Vattenfall har nått en extern publik. Första släpp vart nya Kraftverk sajten. En Google Maps sajt med flera filtreringsmöjligheter och inställningar. Trespråksstöd finns även. Sökfältet är däremot knäpptyst om man inte vet namnen på kraftstationerna.Det är leverantören och projektledande XLENT tillsammans med tekniska partnern Technocreative samt designbyrån Grau som står bakom produktionen. Även historiesajten history.vattenfall.com samt den mindre fiskesajten fiskevatten.vattenfall.se har under året fått landa på Drupal. Men det två år långa samarbetet har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Liten korrektion Martin, det är vi på Technocreative som gjort teknisk plattform, XLENT har projektlett och Grau har gjort designen.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.