Vattenfall börjar rulla ut Drupal webbar

In Drupal, Google Maps, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: De första Drupal 7 webbarna från Vattenfall har nått en extern publik. Första släpp vart nya Kraftverk sajten. En Google Maps sajt med flera filtreringsmöjligheter och inställningar. Trespråksstöd finns även. Sökfältet är däremot knäpptyst om man inte vet namnen på kraftstationerna.

Det är leverantören och projektledande XLENT tillsammans med tekniska partnern Technocreative samt designbyrån Grau som står bakom produktionen.

Även historiesajten history.vattenfall.com samt den mindre fiskesajten fiskevatten.vattenfall.se har under året fått landa på Drupal.

Men det två år långa samarbetet har ännu inte fått rå på officiella Vattenfall.se. Den återfinns fortfarande på sin utdaterade OpenText RedDot lösning (där faktiskt en del kritiska länkar ligger ute externt).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vattenfall inför Microsoft Copilot AI, scannar anställdas e-mail och skapar content

Kommentarer

  1. Liten korrektion Martin, det är vi på Technocreative som gjort teknisk plattform, XLENT har projektlett och Grau har gjort designen.

Leave a Comment