Veolia köper in både Drupal och Adobe AEM

In Adobe AEM, CXM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Det är en Drupal CMS som driver Veolia.se. Där finns sidmaxad sök, en större karta med alla sajter, widgets för att publicera Twitter-flöde, Youtube-videos och mycket mer.Sajten bygger på samma struktur som Veolia.com som även den använder Drupal 7. Men bolaget berättar att de även börjat föra in Adobe Experience Management via partnern Accenture. Den används för att driva delar av Veolia Environmental Services webbarna på ett personaliserat sätt samt med kundanpassningar samt analysera all trafik....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vet du något om vem som ligger bakom veolia.com? Nån fransk byrå?

Leave a Comment