Clas Ohlson hybris e-handel imponerar inte, försöker i Tyskland

In Java, Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Har man en enterprise e-handel är det klart man ska använda allt valuta, språk- och annat lokalanpassat stöd.Det gör Clas Ohlson nu på sin SAP hybris e-handel där ett inträde på den tyska marknaden med butiker och e-handel är nära. Först planeras för en till två butiker i norra Tyskland med tillhörande e-handel. Projektet skulle komma under 2014, men är nu försenat till 2015. Tre år efter den svenska e-handeln öppnade. Sedan lanseringen har e-handeln varit...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment