Visual Art levererar digitaliserad kundupplevelse till 63 Blomsterlandet butiker

In E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Blomsterlandet adderar digitalt stöd för kundupplevelse-, säkerhet och driva ytterligare försäljning i sina 63 butiker runtom i landet. Totalt handlar det om en installation på över 800 digitala kommunikationsytor. Tekniken levereras av Visual Art och ska främst öka kundupplevelsen men även kundnyttan. " - Det märktes snabbt i pilotprojektet att kundupplevelsen blev avsevärt högre och att den här typen av digital närvaro även uppskattas. Genom den här installationen hamnar vi i den absoluta framkanten av digitala koncept...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon