Voi ny frontande kund för Frontify, sköter Brand Guidelines i över 100 städer

In Content Marketing, CXM, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Voi har presenterat sig som en användare av Frontify AGs mjukvara inom Brand Guidelines, Digital Asset Management och Digital & Print Templates under de senaste 18-24 månaderna.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Vois ska inlett samarbetet med att ta fram olika steg för att ”formulera en ny och inspirerande identitet inom mikromobilitetssektorn”. Ett av Vois främsta varumärkeskännetecken, den distinkta ”Voi Coral”-färgen, berättar teamet ursprungligen var resultatet av dålig färgåtergivning. Men ”fel färg” etablerade sig och blev en del av brand identity arbetet.

Till en början skötte ett litet team allt centralt. Voi finns på över 11 europeiska marknader och i över 100 olika städer. Teamen blev då mycket större, fick i ansvar att övervaka dedikerade fokusområden och behövde använda mer etablerade verktyg och processer för att fortsätta växa. Ett av dessa blev just Frontify. Det främsta syftet där ska vara att kunna låta de större teamen jobba med ”brand identity” över hela det europeiska företaget.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Max Burgers lutar åt att köpa in fler Wiibots

En annan kund Frontify tidigare visat upp för Sverige är ICA.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss