Weld vinner konton, lockar över nyckelrekryteringar från Google och NetOnNet

In Nyheter, Static Site Generator by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

VD Tom Söderlund hör av sig och berättar att Weld, stärka av nya kontona Polarn O. Pyret, Whirlpool och Indiska, lyckats locka över Markus Nyberg från Google Cloud Platform samt produktivitetsverktygen inom G-Suite som ny VP Sales.

– Markus Nybergs erfarenhet från B2B-försäljning och affärsutveckling är precis vad vi behöver nu för att skala upp vår verksamhet. Jag är väldigt nöjd med de kunder vi fått in hittills och spänd av förväntan på vad en erfaren säljare som Markus kan åstadkomma.”

Säger Tom Söderlund, Welds grundare och vd.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Indiska har ännu ett liv, kvar på samma martech och e-handelslösningar

Dessutom kliver Markus Andersson (CIO på NetOnNet) in som rådgivare i bolaget. Weld har de senaste åren utvecklat ett verktyg för att skapa webbkampanjer och webbplatser utan att behöva koda.

Kunder ska använda Weld för att skapa e-handelskampanjer eller content marketing-material. Som ett lokalt alternativ till Static Site Generators som Unbounce och Instapage. Eller till Wix för den delen.

Allt om DMP, Data Management Platform

Håll koll på det senaste. Här listas alla system kunder väljer köpa in.