Global undersökning: Svenska beställare snålar in 1,65 Mkr på sina e-handelsplattformar

In Microsoft .NET, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sitecore med svenska säljchefen Jonas Luthander berättar om en ny undersökning som genomförts i januari. Företag med fler än 500 anställda har fått svara på frågor om martech och e-handel för att se hur Sverige ligger till i jämförelse med globala mättal. Svenska digitalchefer ska mer optimistiska gällande e-handelns utveckling det kommande året. I studien tror 85 procent av beslutsfattarna på tillväxt (i snitt 6,08 procents tillväxt totalt), att jämföra med en global siffra om 81 procent...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon