WordPress begränsar äldre plugins

In Adobe AEM, Gratis, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Plugins gör open source CMS:en. Det gäller att dessa är både säkra och uppdaterade. Nu tar WordPress till hårdhandskarna för att säkerställa att alla tiotusentals plugins håller måttet. De nya reglerna för WordPress Plugins/Extend är att de måste uppdaterats av sin ägare inom 24 månader, annars kommer de varken synas i officiella repositoryt eller i användarens administrationsgränssnitt (där de annars uppdateras genom ett klick). Detta är annars redan ett område där WordPress är starkare än t...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.