Wunderkraut börjar sälja .NET plattformar, Drupal tappar i Sverige

In CRM Customer Relationship Management, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Drupal verkar tappat sin dragningskraft i Skandinaviska e-handel/CMS-upphandlingar. Idag blandar även den mest tongivande byrån och konsulten inom plattformen/"filosofin" ut, då de börjar erbjuda ytterligare tekniker.Wunderkraut har genom, ofta fantastiska, event, produktioner (serietidningar, merch, velourkostymer, filmproduktioner och mycket mer) och olika installationer under mer än ett decennium reprsenterat plattformen i Sverige och norra Europa. Men nu berättar VD Magnus Leijonborg i ett utskick att de "Nu levererar vi Wordpress, Umbraco, SEO och e-handel .. [erbjuder] integrationer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Värt att tillägga är att Wunderkraut levererar mer Drupal än vi någonsin gjort. Vi ersätter inte Drupal, vi kompletterar med andra teknologier för att kunna serva våra kunder ännu bättre. Jag tror att det stämmer att Drupal tappar i vissa mindre segment där man kan bygga mer effektivt på annat sätt, men det finns en enorm potential för Drupal på enterprise-nivå. Drupal kommer säkert att tappa i totalt antal installerade siter till förmån för tex WordPress, men kommer säkert fortsätta att ta marknadsandelar när det gäller de riktigt stora siterna. Inte minst inom svensk offentlig sektor finns det stor tillväxtpotential.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.