Flykt från Drupal dåliga nyheter för FFW/ Intellecta, tappar storkund

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Update: Wunderkrauts kraftigt minskade fokus på Drupal är mycket pressande nyheter för noterade Intellecta, som sedan 2015 satsat hundratals miljoner på att förvärva Drupal-bolag och rekrytera Enterprise PHP-kompetens. VD Yann Blandy ville strategiskt ta en Skandinavisk position som nummer ett på plattformen. Genom det egna, hårt fusionerade uppköpta bolaget FFW. En satsning snarlik den just Wunderkraut försökte med två år tidigare. Flera Intellecta-aktieägare hoppades nu att Blandy låg mer rätt i tiden för en större, framgångsrik... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej,
  De fakta som presenteras i artikeln stämmer inte med verkligheten. Jag diskuterar gärna dessa fakta om så behövs.
  Mvh,
  Yann Blandy
  VD Intellecta AB och Ordf. FFW
  070 716 17 31

 2. Hej,
  Återigen Martin, du tar saker utanför sin kontext:
  1. Vi har inte satsat hundratalsmiljoner på förvärv i Drupal – detta är felaktigt.
  2. Vi har inte tappat en kund – de reducerar sina investeringar; stor skillnad.
  Sedan om du vill få klickbait genom att koppla Wunderkrauts strategibyte till en felaktig kundtapp hos oss samt felaktiga ”hundratals miljoner” är det upp till dig.
  Jag håller mig enbart till fakta.
  Detta blir mitt sista svar i denna tråd.
  Mvh,
  Yann Blandy
  VD Intellecta AB och Ordf. FFW
  070 716 17 31

 3. ”Än så länge är den firman mer av vuxna män leker affär. Börjar de göra vad de påstår kan det bli bättre. Juryn är ute”.

Leave a Comment