Absolut Vodka satsar på Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

EPiServer-storanvändaren Absolut har för första gången valt Magento open source som ny e-handelsplattform för nya storsatsningen Absolutart.com. Denna levereras bl a av svenska Vaimo. Absolut kallar e-handeln en oberoende satsning för att bredda tillgången till samtidskonst från hela världen och göra det enkelt att upptäcka och samla konst. Sedvanligt en tung (startsidan är på massiva 23.1MB), filmbestyckad lansering med mycket högupplöst samt färgstarkt material. Även New Relic och Cloudflare används. The Absolut Company vill att sajten går...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment