Adobe gör förvärv inom video för 11,2 mdr

In Adobe AEM, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dagens förvärv från Adobe och specifikt Adobe Creative Cloud denna gång gäller "Video Capabilities" genom att ta över Frame.io videoworkflow funktionalitet. För att addera bättre stöd för att från ax till limpa skapa och samarbeta kring videoproduktion av olika slag. Frame.io har även ett stöd för att i realtid få inspelat kameramaterial från inspelningsplatsen till de som ska samarbeta och klippa etc. i materialet. Köpeskillingen är på motsvarande 11,2 miljarder SEK....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon