Aller Media öppnar upp norsk martech-byrå i Sverige, anställer från Dentsu

In Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Aller Media vidgar sitt byrånätverk Ahead Group genom att ta egna martech-byrån Oculos till Sverige. Vd för bolaget blir Annika Grumert Klang, som kommer från Merkle/Dentsu. Oculos grundades 1998 och kallas Norges ledande byrå för CRM, lojalitet och martech.

” – Vi har länge märkt en ökande efterfrågan av MarTech expertis i vår existerande affär inom Ahead Group. Nu gör vi slag i saken och tar framgångssagan Oculos till Sverige. CRM, lojalitet och MarTech blir ett viktigt komplement till våra byråer inom Ahead Group och jag ser redan många synergieffekter som vi ska ta tillvara. Jag är stolt och glad att Annika Grumert Klang kliver på som vd för Oculos Sverige. Hennes driv och erfarenheter från branschen är precis vad vi behöver.”

Säger Marcus Wikner, vd för Ahead Group i Sverige.

Annika Grumert Klang, som senast har varit Head of MarTech på Merkle (dentsu-nätverket), träder in på sin nya tjänst som vd i slutet av maj.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Höstens noteringssuccé goda nyheter för EQT och Sitecore, kund och partners visade upp sig i Köpenhamn