Topformula bygger ny PWA e-handel med OMS, PIM och CMS, WMS samt storefront

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Topformula har valt att handla upp en ny headless e-handelslösning med PWA front och ny plattform från svenska Carismar. Topformula kallar sig ett av de ledande bolagen i Sverige gällande utveckling och produktion av olika typer av kosttillskott. Bolaget grundades 2004 och säljer och distribuerar årligen direkt från sin egen fabrik ut till över 250 000 kunder i Sverige.

“ – Vi kollade runt bland massa SaaS-lösningar och Carismar var den mest kompletta. Vi ville bort från komplexiteten för att underlätta för vår e-handelsorganisation. Att kunna ha helheten i ett så pass kraftfullt system blev väldigt avgörande när vi valde Carismar.  Under 2022 kommer vi expandera vidare ut i Norden. Vi håller även på att bygga ett 10 000kvm stort lager för att kunna öka både kapaciteten och produktionen.”

Säger Fredric Boson, VD på Topformula.

E-handelslösningen Topformula upphandlat från Carismar innefattar e-handelsplattformen Carismar Commerce med tillhörande komponenter som OMS, PIM och CMS, WMS samt Carismars PWA-storefront. Topformulas nya e-handel kommer även integreras med Walley och rekommendationstjänsten Nosto berättar teamet bakom.

Vi har mer på samma ämne:  Syte AI vill matcha varenda bild med din e-handel- och produktkatalog, Prada och Tommy Hilfiger investerar