Är förvärvshysterin hos Salesforce och Adobe över för denna konjunktur?

In Adobe AEM, Nyheter, Oracle WebCenter Sites, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe avslutade framförallt andra och tredje kvartalet 2018 imponerande med Marketo och Magento förvärven för den totala, extrema summan om 59 mdr SEK. Men det var i slutet av september. Sedan dess har det varit tyst om både mindre och större förvärv från Adobe. Salesforce har i sin tur inte gjort några förvärv sedan i början av oktober, då den mindre e-postdesignaktören Rebel togs över. Det är ovanligt lång stiltje inom M&A och förvärv för bjässen,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon