Mikrobryggeri-leverantören handlar upp ny B2B e-handel

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Brewmaster valde en SiteDirect Go-plattform när de ska sälja sitt tillverkade malt och dextrin till svenska mikrobryggerier. Brewmaster Sweden är ett nytt företag i Småland som även kommer vara verksamma med att importera humle. Kunderna består av bryggerier, men också bagerier, destillerier och livsmedelsproducenter. Under våren lanseras deras webbplats med e-handel på den nya plattformen. "- Vi ville ha en unik och komplett e-handelslösning som ska bli vår digitala plattform mot våra kunder och leverantörer och som enkelt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon