Avantime och NTech sluter upp bakom WordPress

In Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

NTech med kontor i Sundsvall och i Stockholm har sedan i våras börjat erbjuda WordPress lösningar. Troligtvis efter goda erfarenheter med att ta fram sin egna, nya webbplats. Nu i maj skriver bolagets t.f. VD Rolf Bäck: "Vi får många nya uppdrag på WordPress där kunder går över från Episerver eller något annat traditionellt CMS-system. Jag kan ibland bli lite förvånad över hur ”lättfotad” marknaden är. Att det inte är svårare att byta system än att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment