Bambuser släpper version 2, live-shopping som pop-up, surfa själv

In Nyheter, E-handel, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bambuser berättar i ett pressmeddelande att de på grund av den stora efterfrågan av sin live shoppingtjänst valt att släppa en version som inte kräver någon typ alls av integration i kundernas Episerver Commerce, Shopify, SAP Commerce, WooCommerce, litium, Centra och Storm e-handelslösningar. Det ska bara vara att aktivera javascriptet och istället låta kunderna ta del av sändningen som en ”vanlig” streamad online-TV med ett UX möjliggjort för att kunderna surfar runt själva, istället för att produkterna programledarna nämner dyker upp direkt brevid sändningen.

”- Den ökade efterfrågan på Live Video Shopping kräver ett tydligt fokus på skalbarhet från oss och vi vill möjliggöra för alla e-handlare, stora som små, att snabbt komma igång och möta sina kunder live med en upplevelse som de kan göra till sin egen.”

Säger Jesper Funck, produktchef på Bambuser. Inte riktigt lika integrerat, men lite billigare i licens och enklare även för de e-handlare som vill ha ett personligt bemötande och säljstöd för sina kunder utan att behöva anpassa egna API:er etc. En annan fördel ska vara att nya Live Video Shopping inte drar lika mycket prestanda eller laddningstider. Något vi får hoppas den andra versionen inte gjorde då den bör byggt på integrationer som inte påverkar andra delar av e-handelns system.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vikten av Modular, Metaverse och Composable Commerce enligt Hype Cycle 2022

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss