Bilföretaget köper in Expectational Design och Google Play voice app

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges första och enda voice-byrå Talking To Me har släppts en första voice-app för tillika första kunden. Det är bilåterförsäljarjätten Upplands Motor som valt utveckla en ny röststyrningsstrategi för 2019 med byrån. Upplands Motor ska inom några dagar släppa en ny, egen Google Home och Play voice-app som erbjuder besökare som triggar rätt sökord att boka provkörning i någon av de egna verksamheterna. Det berättar byråns Kajsa Tretow och Diana Mosa under galan Guldnyckeln på onsdagen. Den nya...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon