Bilföretaget köper in Expectational Design och Google Play voice app

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges första och enda voice-byrå Talking To Me har släppts en första voice-app för tillika första kunden. Det är bilåterförsäljarjätten Upplands Motor som valt utveckla en ny röststyrningsstrategi för 2019 med byrån.

Upplands Motor ska inom några dagar släppa en ny, egen Google Home och Play voice-app som erbjuder besökare som triggar rätt sökord att boka provkörning i någon av de egna verksamheterna. Det berättar byråns Kajsa Tretow och Diana Mosa under galan Guldnyckeln på onsdagen.

0miljard
Enheter finns nu Google Assistant på

Den nya Google Home appen pratar vidare med svenska användare i dialogform (med kortare feedback, utan kontinuerligt behov av ”väckord”) och kan direkt komma med förslag på geopositionerad plats samt tid sim fungerar i både egna och Upplands Motors kalender. Den kan även hämta användarens namn från inloggade Google datauppgifterna. Allt med en uppläst förtydligande bekräftelse på slutet. 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Soultech vill ta 3000 mdr marknad, får stöd från NA-KD, Doktor.se och Skincity

Talking To Me jobbar med vad de själva kallar ’Expectational design’ som process för att få fram rätt typ av flöden för sina kunder och nå uppsatta mål samt syftet med att finnas med i en röststyrningskanal.