Bizzkit paketeras med amerikanska headless-CMS:et Builder, stora förhoppningar

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Danska Bizzkit Commerce Cloud har sedan tidigare bestått av PIM, DAM, e-handelssökmotor och en headless e-handelsplattform. Nu utökas egna sviten med ett CMS, meddelar företaget i december. Detta i samband med ett samarbete med San Francisco-baserade SaaS-företaget Builder. Builder är ett no-code stöd med fokus på att vara ett väldigt ”visuellt, modernt CMS”.

0 st
AI-baserade martech verktyg tillkom
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Builder ska vara helt stack-oberoende och har lagt mycket tid på användar- och rollhantering samt på samverkan av olika slag inom ett större kundföretag.

På kundlistan som Bizzkit Commerce Cloud snart hoppas ska flytta in även i CMS:et finns Fristads, Matas, Damixa och Harald Nyborg. Builder används i sin tur av kunder som VistaPrint, Everlane, Zapier och J.CREW.

Bizzkit är delvis samma företag som webb/reklambyrån Hesehus, som ägs av QNTM Group, som i sin tur finansieras av Altor.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Altor och QNTM Groups uppdaterade Bizzkit plattform får "revolutionerande" förändringar, nya partners