Byrån tar helt över hos kunden, ”driver hela e-handelsavdelningen”

In Adobe Commerce / Magento, Centra, E-handel, Nyheter, Omnikanal, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stiga Sports har gjort ett plattformsbyte till Centra e-handel i april månad, med en re-lansering av egna D2C satsningen. Detta för flera olika länder och med förstärkt tillgänglighet för t ex B2B-kunder. Systemkonsolideringen är att Centra ersätter tre system (Magento, men även en Inriver PIM och en relativt ny Occtoo) för kostnadseffektivitet och renordling mot headless. Partnern Omniarch som annars bl a hyr ut e-handelschefer berättar i ett uttalande att de numera ”driver hela e-handelsavdelningen” hos kunden.

0 Mkr
omsättning och en vinstmarginal på 23,2% visar Omniarch AB upp

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Omniarch är mångårig partner till Stiga Sports har under andra halvan av 2022 även agerat projektledare för plattformsbytet.:

”- Först och främst; riktigt kul att få ett förlängt förtroende av STIGA Sports under 2023 där vi nu driver hela deras e-handel och som vi arbetat tillsammans med i olika konstellationer intill deras ambitioner att växa och sälja på fler marknader. Vi lämnar Magento 2 bakom oss och ser redan en otrolig konverteringsökning på nära 100%, samtidigt som vi just nu taktar över 100% upp vs LY i kombination med den globala tillväxten som görs möjlig nu med Ventanas 95 och Centra.”

Säger Benjamin Östgårdh, interim Head of E-commerce Stiga Sports.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Djerf Avenue kastar ut open source, satsar allt på Centra headless