Myndigheten för tillgängliga medier handlar upp ny partner och webb

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Myndigheten för tillgängliga medier (MTM) digitala bibliotek, Legimus, har handlat upp enny partner då det digitala ska byggas om. HiQ och Åsa Melvanius berättar de fått uppdraget via Frontwalker som är en samarbetspartner. En ny webb ska bl a produceras. Myndigheten har Optimizely/Episerver CMS inom egna digitala sfären.

0 st
anställda har HiQ idag

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

”– Att få förtroendet att leverera på detta viktiga uppdrag och förbättra för människor med hjälp av nya digitala lösningar är vi oerhört stolta över. Vi har byggt upp ett gott samarbete med MTM där vi nu har levererat en ny plattform som vi tillsammans bygger vidare på för framtiden.”

Säger Åsa Melvanius, Head of Region South på HiQ.

Uppdraget innebär att MTM och HiQ tillsammans driver ett utvecklingsprojekt kring webbplatsen Legimus.se. Tillgänglighet, med kraven i WCAG AA 2.2 (Web Content Accessibility Guidelines) har varit en viktig del och i fokus under hela utvecklingsprocessen. Arbetet har inkluderat att ta fram uppdaterade funktioner som favoritlistor, bokhylla och detaljerat sök för att addera värde för användarna.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  NoA Ignite och Sublime avhoppare startar experience designbyrån Fyr under Nova-flagg