Game of Thrones och Vikings leverantören köper in Shopify Plus e-handel av Motillo

In E-handel, litium, Nyheter, Optimizely/Episerver, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Grimfrost grundades 2014 och har snabbt blivit ett globalt varumärke med autentiska vikingaprylar och produkter inspirerade av den Skandinaviska forntiden. Via e-handel omsatte de förra året närmare 60 Mkr. Nu väljs Motillo ut som ny partner för deras nya e-handelslösning som kommer återfinnas på D2C favoriten Shopify Plus. Annars inte Motillos främsta val, de associeras historiskt med Optimizely/Episerver och Litium e-handelsprojekt. Men kommer nu alltså även Motillo att börja jobba med konfig, inmatande och mallskapande i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon