Cdon och Nelly väljer ny specialiserad Content-as-a-Service lösning

In Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

CDON har lyckats vända sina siffror och berättar att de samtidigt valt att köpa in en helt ny engelsk plattform för all content och online assets. Det blev efter upphandling en Amplience Content-as-a-Service lösning för modehandlaren. Dynamic Media lösningen kommer först in på en gemensam basis för webbarna NELLY och nya NLY MAN. Amplience kallar sig för en lösning inom "Retail Engagement" och har speciellt riktat in sig på krävande online retailers med sin kombination av headless content...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment