Sulkysport bygger ny annons- och redaktionell lösning i WordPress

In CDP, DMP, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Wonderfour webbyrå i Stockholm har tagit fram en ny redaktionell webbplats åt den relativt nystartade travtidningen Sulkysport. Ambitionen med tidningen är att vara en digital mötesplats för alla som är intresserade av travsport. Den består av nyhetsartiklar, reportage, bilder och debattinlägg som ska spegla sporten och bidra till ökat engagemang.Den redaktionella webbplats en har försetts med annonslösning och plattformen Wordpress / Revive. Wonderfour stod för strategi, design och utveckling, berättar VD Lena Fischer. ...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment