Consid nomineras till en av världens främsta entreprenörersutmärkelser, startar traineeprogram

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under slutet av veckan presenterade IT- och management bolaget Consid två större nyheter. Consids VD Peter Hellgren har nomineras till en av världens främsta entreprenörersutmärkelser, E&Y Entrepreneur Of The Year. Utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year syftar till att hylla framgångsrika entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap i Sverige. Vinnarna i sex regionfinalerna möts den 30 januari i den nationella finalen i Stockholms stadshus. Den nationella vinnaren av EY Entrepreneur Of The Year får sedan representera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon