Consid nomineras till en av världens främsta entreprenörersutmärkelser, startar traineeprogram

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under slutet av veckan presenterade IT- och management bolaget Consid två större nyheter. Consids VD Peter Hellgren har nomineras till en av världens främsta entreprenörersutmärkelser, E&Y Entrepreneur Of The Year. Utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year syftar till att hylla framgångsrika entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap i Sverige. Vinnarna i sex regionfinalerna möts den 30 januari i den nationella finalen i Stockholms stadshus. Den nationella vinnaren av EY Entrepreneur Of The Year får sedan representera Sverige i världsfinalen i Monaco nästa år.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  De fick äran att bygga Sitevision åt RF efter rekordupphandlingen

Samtidigt berättar bolaget att de under nästa år startar ett helt nytt traineeprogram. Stockholm och Göteborg är de första orterna som den 1,5 års långa utbildningen kommer att hållas i. Ett av målen med traineeprogrammet är att locka fler till branschen och bidra till att förändra den förutspådda kompetensbrist där 100 000 yrkesutbildade förväntas saknas 2030.

Consid lanserade i våras utbildningssatsningen Excellerate, och det egna traineeprogrammet blir en utveckling av detta. Programmet får fokus på IT och exempel på områden som programmet kommer beröra är systemutveckling, IT arkitektur, projektledning och UX design.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tuffast för UX och Design Thinking, byråer sparkar hälften av alla anställda

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss