120 personer skapade Whites Digitala kontor, representerar arkitektens vardag

In Headless / Decoupled CMS, Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För en större organisation är det svårt, om inte omöjligt att hitta en perfekt paketerad intranätlösning. Lika svårt är det att identifiera och kravställa perfekta framtida funktionalitet när allt arkitektbyrån och organisationen kände till var en mångårig och VPN-barrikaderad miljö på Lotus Notes. Som den tidigare VD:n på White uttryckte det: "Vi sitter fast med en stor, trög oljetanker där man springer upp och ner men inte hittar något." När Peter Leuchovius anslöt till White Arkitekter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon