Drupal 10 firas med stort party i Stockholm

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är bekräftat att ”The Drop”, Drupal 10 releasen andra veckan i december kommer att firas med sedvanliga Drupal-partyn. Ett av dessa kommer arrangeras i Stockholm. Där väntas fantaster samlas med dryck och tilltugg för att följa livesändningar och testa den nya versinen av content management mjukvaran.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Boston, Erie, Philadelphia, Melbourne; Budapest, Gent, Utrecht och Brisbane är andra platser där det kommer arrangeras partys. Drupals grundare Dries Buytaerts kommersiella bolaget bolag Acquia är en av sponsorerna till de amerikanska släppen. Drupal 10 innehåller tilläggen/uppdateringarna Claro, Olivero, Symfony 6.2, CKEditor 5, PHP 8.1/2 support, starterkit, extensions flyttade till contrib och mycket mer.

 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Balder satsar på Microsoft Dynamics 365 och Drupal för bättre kontroll på affären