Automatiserad e-handel på Instagram nu på Tictail och Shopify

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tictail lanserar idag stöd för att automatiskt ta upp produktbilder i egna Instagramflödet för direktförsäljning. I en kampanj tar inte småbutiksmarknadsplatsen heller ut någon extra avgift (mer än annonspengarna Facebook ska ha) fram till i augusti i år. ”Förvandla dina Instagram-följare till kunder genom att länka dina bilder direkt till produkter i din Tictail-butik.” Nu gäller det bara för ehandlarna att de automatiskt sammanlänkade bilderna även följer den heliga graalen för framgångsrika Instagram-affärer (anno 2016-2018 iaf)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon