Drupals grundare om nya e-handelspartnerskapet med Magento

In Adobe Commerce / Magento, CRM Customer Relationship Management, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Acquia och Drupal närmar sig Magento i ett nytt försök att knyta till sig flera e-handelsplattformstillverkare. I en videointervju under torsdagen med CMS Connected berättar Drupals grundare Dries Buytaert att han tycker samarbetet ska bli spännande: " - Magento är nummer ett gällande Open Source e-handel och det finns en naturlig koppling. Det ska bli kul se vad vi kan göra ihop de kommande månaderna." Det är främst Acquias Acquia Lift personalisation tool för Drupal som ska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Drupal Commerce är varken ”Drupals egna” eller Acquias, det är främst utvecklat av Commerce Guys (en av Acquias konkurrenter främst genom platform.sh) och Drupal Communitiet.

Leave a Comment