E-handelsaktör startar retail-innovationslabb

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I slutet av januari öppnas ett helt nytt forum för innovation inom e-handel och retail upp med bas i Borås, Rapid Innovation Camp. Initiativtagarna Pulsen anser att erfarenheterna de dagligen samlar på sig från främst från handelslösningen Harmoney med hundratusentals ordrar från konsumenter i 20 olika länder går att återanvända. Företagets experter inom retail ska även involveras för att addera till den datan.

”– Ambitionen med Rapid Innovation Camp är att testa saker och se hur det fungerar på marknaden. Det kan både vara saker som ligger nära vår handelslösning Harmoney, eller är lite mer på sidan av. Vi tittar exempelvis på hur vi kan använda AI, och även dataanalys på de stora mängderna data våra kunder har. Genom att kombinera forskningen från universitet och högskola med den breda kompetens vi redan har i bolaget tror vi att vi kan få fram många bra idéer som kan bli värdeskapande produkter.”

Säger ansvarige Andreas Thorén.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accenture, CAG Group, Chas Visual Management, Fujitsu Sweden, Nexer, Pulsen, B3 Consulting Group, Decerno, IT-Huset, Magello och Omegapoint vinner Kammarkollegiets miljardupphandling

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss