E-handelsaktör startar retail-innovationslabb

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I slutet av januari öppnas ett helt nytt forum för innovation inom e-handel och retail upp med bas i Borås, Rapid Innovation Camp. Initiativtagarna Pulsen anser att erfarenheterna de dagligen samlar på sig från främst från handelslösningen Harmoney med hundratusentals ordrar från konsumenter i 20 olika länder går att återanvända. Företagets experter inom retail ska även involveras för att addera till den datan. "– Ambitionen med Rapid Innovation Camp är att testa saker och se hur det fungerar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon