Webbdesignen får hårdvarustöd i år, gyro-UX med Parallax.js

In Javascriptramverk, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

2019 är här. Gör er redo för hårdvaruberikad webbdesign. Parallax.js, framtagen av Matthew Wagerfield och en del av jQuery biblioteket, växer i popularitet. Scriptet ger en ny dimension till webbdesign där en smartphones gyroskop används för att skapa en personlig effekt baserat på hur webbläsarens bakomliggande hårdvara är vinklad. Tidsenligt när större delar av en smartphones hårdvara görs tillgängligt via API:er och används frekvent för prestanda och kundupplevelseberikning i initiativ som PWA (Progressive web apps). Ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon