E-handelsbubbla poppar? ”Shopify-utmanaren” BigCommerce har i tysthet tappat 65 procent av sitt värde

In BigCommerce, E-handel, litium, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ser vi första tecknen på sunt marknadstänkande och en e-handelsbubbla på väg att poppa? I kölvattnet av Amazon har ”utmanaren” Shopify frodats, som ni läsare väl känner till. Därefter var det dags för t ex IPO-aktuella BigCommerce att njuta av pandemins e-handelsintresse världen över. Vi har även svenska bolag som liveshoppingaktören Bambuser som just idag är värderade till 5,03 mdr SEK. Upp från 350-400 Mkr för ett år sedan.

Börskursen för B2B-fokuserade BigCommerce vid IPO i augusti var 24 dollar, trading började på 68 dollar och stegDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kaffenördarnas favoritvarumärke får ny svensk e-handel på Shopify


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon