Electrolux bygger D2C e-handel 2021, ser över SAP Commerce och Salesforce

In CXM, E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Electrolux har inlett de egna nya, omfattande e-handelsprojekten på global basis. Det är en del som ligger nära de Cognizant/BombayWorks förvaltade Episerver/Optimizely webb- och electrolux.com-projekten, men här gäller främst nyupphandlade plattformar.

I nya ”D2C Ecom Merchandizing” projekten är det främst SAP Commerce Cloud och Salesforce Commerce Cloud/Salesforce Marketing Cloud på tapeten. Det nya D2C E-Commerce-teamets kärnfokus är attDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Socksss bygger global D2C e-handel på ny headlessplattform


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon