Ellevio handlar upp nytt CRM, så gick resonemanget bakom valet

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Enligt Scott Brinker och är energibolagen bland de absolut sämsta på att utveckla och modernisera sin martechmiljö. Elnätsföretaget Ellevio tänkter göra något åt det och handlar nu i februari upp ett helt nytt CRM. Det blev det inte helt vanliga valet av en amerikansk SaaS Freshworks lösning. CRM:et ska stärka Ellevios hantering av kunder i olika kanaler.

I MQ för Gartner CRM Customer Engagement Center 2020 är Freshworks en ”visionaries”, de återfinns placerade under en runt 10 andra CRM-produkter.

Vi har mer på samma ämne:  Optimizely Episerver köper upp CDP, DMP, ESP och CRM-bolaget Zaius

Elnätsföretaget har nyligen breddat sin verksamhet medDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  Telia avvecklar 75 legacy IT-system tillsammans med ServiceNow, utser fyra huvudpartners


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
This content is available exclusively to members of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at €0 or more.