Episerver bygger egen Dynamics 365 enhet

In Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dynamics 365 var ett så pass attraktivt och säljande tillägg till Episerver att e-handels- och CMS aktören nu introducerar sin egen satsning. De senare två åren har Episerver främst dragit nytta av Avensias paketeringar när de närmat sig amerikanska ERP- och CMS kunder. Men nu anställs en första egen chef att hantera och växa den nya Dynamics 365-enheten.

Det blev erfarna ”Microsoft-veteranen” Mike Rogers som närmats kommer från Hitachi Solutions America. Ett företag han varit hos de senaste åren efter att ha sålt sitt tidigare företag till dem. Han verkar från ett kontor i South Carolina.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SATS köper in omfattande experimentationsplattform av Optimizely

Det är inte otänkbart att Episerver snappat upp Adobes svalnade relation med Microsoft Dynamics 365-gänget och hoppas ta rygg på övergivna kunder i väntan på att Microsofts renare paketering ska rullas ut över fler marknader. Eller att de bara vill nå de kunder som vill behålla eller gå tillbaka till en renare .NET teknikstack.

För ett år sedan presenterade Episerver nya, egna ”Episerver Commerce for Dynamics 365” med pilotkunderna Implexis, Thinkmax, Premier Designs och Jenson USA. Den paketeringen har fortsatt gått bra parallellt med Avensias produkter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bravida köper in Dynamics 365 CRM, handlar upp ny Devops-partner

Avensia står bakom tredjepartspluginen “Episerver Commerce for Dynamics 365”.

Butiksdöd. Omnikanal-investeringar och digitala projekt som pågår runt om i Sverige

MKSE.com har samlat på sig en lista med allt som händer.