Falun 2015 skid-VM satsar på WordPress och Citybreak

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

WordPress firar fler framgångar. Nu återfinns hela skid-VM:s Falun2015.com på CMS:et. En välproducerad sajt med egna, mobilanpassade bildvisningswidgets, praktiska schemavisningar per dag, målgruppsingångar och mycket mer. Som en social hub. Men det är en, i svenska sammanhang klassisk, Citybreak .NET bokningslösning som får sköta e-handelsbitarna gällande bokning i WordPress'en. Vidare finns även en iFramad NeH merchandise javabaserad e-handelslösning. Det finns vidare en WPML språkstöd, Yoast WordPress SEO. Av någon anledning används gamla, och mindre säkra WordPress version 3.5.1. Falun-baserade United Power...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.