Fasticon bygger om för ökad CTA och SEO-scoring

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Limetta och Devore har en ny kund och lansering i uppdaterade Fasticon. Den uppdaterade sajten har nu lanserats. Den är försedd med, och har strukturerats om för att få en förbättrad SEO och mer tydliga call to actions för branschaktören. Allt ska lett till en direkt ökad konvertering för kompetensförsörjning och samhällsbyggnadsbolaget.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.

– Genom att återanvända komponenter och förbättra begrepp och tonalitet på texter, rubriker och call-to-action har vi gjort det enkelt för användare att hitta rätt.”

Säger Oskar Remøy på byrån Limetta som ansvarade för ny UX och design. Optimizely-partnern DevCore står för nuvarande och tidigare utveckling av sajten som även har Upsales och Hotjar i martech-stacken.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Buzzwords och undvek storkrasch, Salem kommun handlar upp ny Sitevision