Finja Betong lanserar digitalstöd för badrumsrenoverare

In Android, E-handel, iPhone, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Finja Betong har lanserat en digital produktväljare och mängdberäknare för de som är på gång att renovera ett badrum. Verktyget rekommenderar produkter och räknar ut vilken mängd som behövs till varje moment till badrumsprojektet. I verktyget får användaren sedan tips, inspiration och kan se rörliga arbetsanvisningar om allt från spackling till plattsättning. I första steget fyller kunden i form på rummet, golvyta, rumshöjd och rummets omkrets. Verktyget rekommenderar produkter och räknar ut vilken mängd som behövs...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon