Finja Betong lanserar digitalstöd för badrumsrenoverare

In Android, E-handel, iPhone, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Finja Betong har lanserat en digital produktväljare och mängdberäknare för de som är på gång att renovera ett badrum. Verktyget rekommenderar produkter och räknar ut vilken mängd som behövs till varje moment till badrumsprojektet. I verktyget får användaren sedan tips, inspiration och kan se rörliga arbetsanvisningar om allt från spackling till plattsättning.

I första steget fyller kunden i form på rummet, golvyta, rumshöjd och rummets omkrets. Verktyget rekommenderar produkter och räknar ut vilken mängd som behövs till varje moment. Baserat på val som gjorts guidas kunden sedan igenom några steg där olika golvprodukter, tätskikt, fix och fog rekommenderas till plattsättningen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Litium tar fler svenska B2B-kunder tillsammans med Motillo

Badrumsväljaren finns på Finja.se och Finja.no som är byggt på Litium-plattformen. Finja är även en inRiver PIM användare med Avensia som partner och släppte 2018 en ny B2B e-handel på en WordPress WooCommerce open source lösning.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss