app, Consid, episerver, ninetech, Würth Android, Episerver, iPhone, Nyheter

Würth skapar nya inköpskanaler via app, ny partner

In Android, Episerver, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Würth Svenska AB har valt att ta nästa steg i sin digitaliseringsresa. Det med lanseringen av nya Würth App. Appen kallas en adderad möjlig inköpskanal och är en del av en ökad digital service till kunderna. Appen ger tillgång till hela Würths produktutbud, mina beställningar och en integrerad skanner.

“- Med appen vill vi addera ett mervärde till kunderna, vi vill att kunderna verkligen ska känna att det är en app som man behöver och som tillför något. Något många kunder efterfrågar är en överblick över lagda ordrar och vilken status de har. Vanliga frågor vi får är t.ex. är min order på väg, eller behandlas den fortfarande? Med hjälp av appen så kan kunderna nu snabbt få tillgång till den informationen.”

Säger Daniel Sundell, ansvarig för Digitala Affären på Würth Svenska AB. Würth App har en integrerad skanner som kunderna kan använda för att skanna produkter som de redan har, men som de vill köpa mer av. En funktionalitet som kunder med Würths hyllsystem ute på sina arbetsplatser kommer att kunna dra stor nytta av. Appen är också synkroniserad med Würths e-handel. När kunden skannar en vara med appen och lägger i varukorgen så kan de sedan slutföra köpet i e-handeln. Alexander Hansson berättar att Consid varit med och tagit fram appen. Wurth.se är annars en B2B Episerver Commerce och Inriver PIM e-handel framtagen tillsammans med bl a Ninetech.

Vi har mer på samma ämne:  Consid och Ciber bakom ny SEO och visuella förändringar för Bergans på Sitecore

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss