Gunnebo väljer Sitecore som ”martech” lösning för 100 marknader

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En riktigt stor majreferens för svenska Sitecore dök upp i slutet av månaden. Gunnebo Group berättar att de har skrivit ett avtal med "det internationella mar-tech företaget" (sic!) Sitecore, att använda Sitecore Experience Platform 9 för gruppens nya hemsida. Hemsidan kommer att användas på 28 olika marknader, med erbjudanden tillgängliga på ytterligare 100 marknader. Sitecore lyckades stå ut bland konkurrenterna genom bättre användarupplevelse, både för front-end och back-end användaren. "– Vi var i behov av en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon