Gunnebo väljer Sitecore som ”martech” lösning för 100 marknader

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En riktigt stor majreferens för svenska Sitecore dök upp i slutet av månaden. Gunnebo Group berättar att de har skrivit ett avtal med ”det internationella mar-tech företaget” (sic!) Sitecore, att använda Sitecore Experience Platform 9 för gruppens nya hemsida. Hemsidan kommer att användas på 28 olika marknader, med erbjudanden tillgängliga på ytterligare 100 marknader.

Sitecore lyckades stå ut bland konkurrenterna genom bättre användarupplevelse, både för front-end och back-end användaren.

”– Vi var i behov av en partner med djup förståelse för vår affär, en teknologi som låg i framkant och med global leveranskapacitet för att genomföra implementationen och utbildningen av våra medarbetare. Vi ser valet av Sitecore som att vi säkrar vår Online Customer Experience, som stödjs hela vägen genom kundresan.”

Säger Christophe Lebegge, IT Application Manager HQ, Gunnebo Group.

” – Vi letade efter någonting nytt, men samtidigt med tillräckligt hög kompetens för att ta sig an den digitala ekonomin och förbereda oss för trenderna vi ser i form av ökade krav på personalisering i B2B-sektorn”

Sigma och Gunnebo ska stå för lösningen. Därmed ansluter de till Sogeti som haft delansvar för kunden tidigare.