Göteborgs stad släpper digital klimatavtrycksberäknare

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Matts Hildén på i veckan sammanslagna Digitalist Sverige/Grow Sverige vill tipsa om senaste Drupal-projektet Svalna.se. Det är en smart: "Svensk klimatavtrycksberäknare som ska basera sig på besökares banktransaktioner. Svalna kallas en tjänst för dig som vill få koll på din klimatpåverkan och hjälp att minska den. Lösningen står däremot inte Digitalist för. Den ska vara framtagen inhouse samt av frilansutvecklare samt är finansierad av Göteborgs stad, Chalmers och Västra Götalandsregionen. Den använder Mobilt BankId för identifikation av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon