Hackade sajter i Sverige

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Pega by edenstromLämna en kommentar

VFH (Vuxna Förbannade Hackare) verkar få rätt. Under årets första månader har hackerattackerna systematiskt drabbat flera av Sveriges största sajter. Det verkar tacksamt att ge sig på sina offer när IT- och webbredaktörerna tar helg. Under gångna helgen attackerades Spray och användares lösenord lades ut. Även Tidningsutgivarna.se:s sajter är nedstängda efter en attack. Signaler tyder på att flera av attackerna förberetts ända sedan 2006. Data och inloggningsuppgifter som erhålls vid en attack kan även hjälpa till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment