Fabrique, Fabrique.se, Rute Stenugnsbageri E-handel, Nyheter, Wordpress

E-handel via e-post ska sälja semlor hos bagerikedjan Fabrique

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Är e-post en väg in till e-handel för Fabrique? Bagerikedjan hoppas så i samband med en ny fettisdagen-kampanj. På Instagram marknadsförs egna webbplatsen med enkla mailto: kopplingar till nya e-postadressen [email protected] Där samlas sedan beställningar in, bakas och ska sedan skickas ut genom de sedan tidigare inkopplade butiksnätet och bakleveransbudet.

Men Fabrique har allmänna digitala problem att ta hand om. Egna sajten ger då och då en error 500, nuvarande beställningsformuläret på sajten (enda konverterade funktionen) är trasigt då inga distribuerande butiker listas för eventuella kunder. Och bristen på SSL-certifikat skriker ett stort, rött varningsmeddelande i Sveriges mest använda webbläsare Chrome. Fabrique.se är en WordPress CMS lösning med eget tema och SEO Ultimate stöd.

Paret Zetterström startade bageriet Fabrique 2008 i Stockholm. De var då tidiga med sin rustika, industrichica inredning. Nu finns 19 Fabrique samt Rute Stenugnsbageri. För ett år sedan öppnade Fabrique sitt förstaVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.