Sitecore XP 8 släpps, ska låta marknadsförare vara marknadsförare igen

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Idag släpper Sitecore sin efterfrågade Sitecore® Experience Platform™ 8 till befintliga kunder och partners. Sitecore XP 8, som den kallas kort och gott, kommer inom kort även finnas att köpa för nya kunder.

”The goal with Sitecore XP 8 was to give time back to marketers and free them up to be marketers again.”

Säger Michael Seifert, Sitecore CEO.

0
SEK kostar en licens av Sitecore i snitt
Övriga större nyheter i releasen är att Sitecore kallas ”ett system”, stora delar ska skrivits samman. Däremot verkar inte integrationen av Commerceserver.net/Microsoft Commerce vara färdig till Sitecore 8.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  VD-rotation av ägarna, SAP-gänget ryker på Sitecore och CDP-chefen samt IFS-ledning tar över

Det finns dessutom mer precisa segmenteringsmöjligheter ned på unik kundnivå samt bättre automatiserade kommunikationsmöjligheter som ser till att besökare blir kontaktade i den mängd och på det sätt de önskar. Dessutom finns det bättre stöd för att testa och experimentera.

Sitecore har i tidigare siffror i vinter berättat att en licensaffär för bolaget värderas till 450 000 SEK i Europa och runt 740 000 SEK i USA. Ett projekt 2014/2015 kostar i snitt 1,8 Mkr i Europa respektive runt 3 Mkr för amerikanska kunder.

Kommentarer

  1. On January 23 more than 20 teams will compete against each other during the #Sitecore #Hackathon 2015! sitecorehackathon.org/sitecore-hackathon-2015/

Leave a Comment