Sitecore XP 8 släpps, ska låta marknadsförare vara marknadsförare igen

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Idag släpper Sitecore sin efterfrågade Sitecore® Experience Platform™ 8 till befintliga kunder och partners. Sitecore XP 8, som den kallas kort och gott, kommer inom kort även finnas att köpa för nya kunder.

”The goal with Sitecore XP 8 was to give time back to marketers and free them up to be marketers again.”

Säger Michael Seifert, Sitecore CEO.

SEK kostar en licens av Sitecore i snitt
Övriga större nyheter i releasen är att Sitecore kallas ”ett system”, stora delar ska skrivits samman. Däremot verkar inte integrationen av Commerceserver.net/Microsoft Commerce vara färdig till Sitecore 8.

Vi har mer på samma ämne:  35 personer involverades vid varje liten förändring, Bridgestone lägger all Martech på Adobe Experience Cloud

Det finns dessutom mer precisa segmenteringsmöjligheter ned på unik kundnivå samt bättre automatiserade kommunikationsmöjligheter som ser till att besökare blir kontaktade i den mängd och på det sätt de önskar. Dessutom finns det bättre stöd för att testa och experimentera.

Sitecore har i tidigare siffror i vinter berättat att en licensaffär för bolaget värderas till 450 000 SEK i Europa och runt 740 000 SEK i USA. Ett projekt 2014/2015 kostar i snitt 1,8 Mkr i Europa respektive runt 3 Mkr för amerikanska kunder.

Kommentarer

  1. On January 23 more than 20 teams will compete against each other during the #Sitecore #Hackathon 2015! sitecorehackathon.org/sitecore-hackathon-2015/

Leave a Comment