Igenkänningsfaktor succé när fälgförsäljare bytte till Klarna Checkout

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

ABS Wheels som är en av Sveriges större aktörer inom fälgförsäljning ska ha ökat sin omsättning med flera miljoner efter att nyligen uppgraderat sitt avtal med Klarna och aktiverat Klarna Checkout som kassalösning. "- Vi har inte gjort några andra förändringar som kan ha påverkat detta. Trafikmässigt har vi samma antal besökare." Säger Jorge Castro, Marknadsansvarig på ABS Wheels. Färre kunder behöver nu ringa in för att få hjälp med att gå till kassan. Något som även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.