Brillbee går live, Bonnier tar fram egen utbildningsplattform

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I maj lanserar Bonnier Book Ventures nya Brillbee, den tredje egna tjänsten efter den innovativa författarportalen Type & Tell och Storytel-kopian BookBeat. Brillbee har tidigare bara funnits ute i en stängd beta som öppnade i april.

Brillbee blir en digital kursplattform som knyts nära de egna boktitlarna inom motsvarande område. Välkända författare och profiler ska få produktutveckla sitt författande och nu även agera kursledare i ämnen som vin, mat och träning. Plattformen kommer till en början att ha sex olika kurser. Vid årets slut räknar Bonnier med att ha 25 olika kurser. Det är även tänkt det ska gå att köpa material till kurserna framöver genom samarbeten med t ex e-handlare.

Claremont och Diana Itaoui berättar att de hjälpt till med IT-utveckling till den skräddarsydda .NET-baserade utbildningsplattformen. Mixpanel och GTM används för att lära sig mer om beta-användarna.

Så tacklar storföretagen Digital Transformation

Vill du också få stenkoll på området? Detta är en omfattande nyhetslista över allt som hänt inom banker och Digital Transformation. Missa inte vilka val era konkurrenter gör.

Leave a Comment