Brillbee går live, Bonnier tar fram egen utbildningsplattform

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I maj lanserar Bonnier Book Ventures nya Brillbee, den tredje egna tjänsten efter den innovativa författarportalen Type & Tell och Storytel-kopian BookBeat. Brillbee har tidigare bara funnits ute i en stängd beta som öppnade i april. Brillbee blir en digital kursplattform som knyts nära de egna boktitlarna inom motsvarande område. Välkända författare och profiler ska få produktutveckla sitt författande och nu även agera kursledare i ämnen som vin, mat och träning. Plattformen kommer till en början att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.