Klarna börjar certifiera Checkout-kopplingar till affärssystem, Desenio och Specter först ut

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Posters- och ramar online ledaren Desenio har på sistone jobbat hårt med att kombinera egna e-handeln tillsammans med affärsystemet Specter. Nu har även en sömlös integration till den senaste versionen av Klarna Checkout adderats till lösningen.

Viktiga flöden som hjälper till att minimera administrationen för e-handlare ska även ha certifierats av Klarna i den nya i Specterintegrationen. Integrationen mellan Specters affärssystem och Klarna kallas en viktig förutsättning för att Desenio smidigare ska kunna expandera till fler länder.

”– Vi är glada att Specter nu har en fullständig integration till Klarna. Tillsammans förenklar vi för våra hundratals gemensamma kunder genom förbättrade och mer effektiva processer för plock & pack, kundtjänst och administration. Denna integration gör det smidigare för e-handlarna och ser till att de kan fokusera på sin huvudsakliga verksamhet och dess utveckling samt enklare växla upp på nya marknader.”

Säger Björn Widerström, Nordic Senior Partner Manager på Klarna. E-handeln på desenio.se är en mer skräddarsydd lösning med bl a Varnish cache stöd.