Klarna börjar certifiera Checkout-kopplingar till affärssystem, Desenio och Specter först ut

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Posters- och ramar online ledaren Desenio har på sistone jobbat hårt med att kombinera egna e-handeln tillsammans med affärsystemet Specter. Nu har även en sömlös integration till den senaste versionen av Klarna Checkout adderats till lösningen. Viktiga flöden som hjälper till att minimera administrationen för e-handlare ska även ha certifierats av Klarna i den nya i Specterintegrationen. Integrationen mellan Specters affärssystem och Klarna kallas en viktig förutsättning för att Desenio smidigare ska kunna expandera till fler...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon