Kommunals a-kassa satsar på EPiServer av Cybercom

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Cybercom är klara med Kommunals a-kassas nya webbplats på EPiServer CMS. Arvid Gidhagen, webbstrateg och informationsansvarig, beställde CMS:et. En enklare text/bild content release som gör det alla a-kassor gör, riktar besökarna vidare till Internetkassa-inloggningen. Det blev samma CMS som Kommunal även har köpte in under 2010-2011 i ett omfattande EPiServer Community projekt för alla 500 000 medlemmarna. Under 2011 har Kommunal även uppgraderat sin externa webb och sitt intranät till EPiServer CMS 6....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment